تهدید ترامپ: بودجه دیوار مکزیک تامین نشود، دولت را تعطیل می‌کنم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۲۰۱۱۴ سایت خوان

فارس : اقتصادنیوز: رئیس جمهور آمریکا در توئیتی کنگره این کشور را تهدید کرد که در صورت عدم تامین بودجه ساخت دیوار مکزیک دولت را تعطیل می‌کند.

رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه در توئیت جدیدی کنگره کشورش را تهدید کرد.

 به نوشته وبگاه روزنامه «ایندیپندنت» «دونالد ترامپ» در جدیدترین تویئت خود، کنگره را تهدید کرده در صورت عدم تصویب قانون در زمینه تامین هزینه‌های ساخت دیوار مرزی با مکزیک، دولت را تعطیل می‌کند.

بر اساس این گزارش، «ایلدفونسو گواجاردو»، وزیر اقتصاد مکزیک چندی قبل در توئیتر درباره ادعاهای ترامپمبنی بر اینکه مکزیک هزینه ساخت دیوار  مرزی بین  دو کشور را پرداخت می‌کند نوشت: «رئیس جمهور مکزیک درباره این مسئله بسیار شفاف بوده و مکزیک هرگز هزینه این دیوار را نمی‌پردازد.»

دونالد ترامپ پیشتر نیز به روزنامه «وال استریت ژورنال» گفته بود که مکزیک می‌تواند به صورت غیرمستقیم از طریق پیمان تجارت آزاد آمریکای شمالی هزینه این پروژه را بپردازد.

ترامپ در  تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ساخت «دیوار بزرگ و زیبا» را در مرز آمریکا و مکزیک وعده داده و هدف از ساخت این دیوار را مقابه با ورود غیرقانونی مهاجران اعلام کرده بود.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن