طرح ریزی آمریکایی ها برای حمله نظامی به ایران
در همین زمینه، پایگاه آمریکایی lewrockwell در گزارشی مدعی شده که دونالد ترامپ و مشاوران نئوکان او یک نقشه عملیاتی برای راه اندازی یک حمله به ایران طرح ریزی کرده اند.
در این ادامه این گزارش آمده است: تاکنون تهران و متحدش در دمشق حاضر به پاسخ دادن به حملات هوایی اسرائیل در سوریه نیستند؛ اما جنگ کلمات میان آمریکا و ایران اکنون به یک مرحله بحرانی رسیده است.
مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا مجموعا دوازده خواسته از ایران را مطرح کرده که به نظر می رسد خواسته هایی بوده که باید از سوی ایران رد می شد! از زمان اولتیماتوم ارتیش ـ مجارستان علیه صربستان در 1914، ما شاهد چنین تلاش واضحی برای جنگ نبوده ایم. تهران نیز به سرعت پمپئو را گانگستر خواند.
ما هم اکنون با رعب و وحشت میان واشنگتن و تهران مواجه هستیم؛ اما این بار سیاست کاخ سفید در قبال ایران به وضوح توسط نومحافظه کاران طرفدار اسرائیل هدایت می شود که می خواهند آمریکا به مانند عراق، ایران را نیز مورد تهاجم قرار دهد.
پیروز شدن بر ایران می تواند منجر به کنترل بی حد و حصر اسرائیل بر خاورمیانه و نفت منطقه شود؛ مگر اینکه روسیه و ترکیه علیه اسرائیل مداخله کنند که این نیز بعید به نظر می رسد. برخی از ناظران بر این باورند اسرائیل و روسیه به همراه آمریکا، توافقی برای تقسیم خاورمیانه میان خود منعقد کرده اند.
این پایگاه آمریکایی در ادامه مدعی شده که پنتاگون یک جنگ هوایی با شدت بالا علیه ایران را برنامه ریزی کرده است که اسرائیل و سعودی ها نیز به آن می پیوندند. بر اساس این طرح بیش از 2300 حمله هوایی علیه اهداف استراتژیک ایران راه اندازی می شود: فرودگاه ها و پایگاه های دریایی، اسلحه و نفت، انبارهای نفتی، زیرساخت های مخابراتی، رادارها، کارخانه ها، مراکز نظامی، بنادر، تأسیسات آب، فرودگاه ها، پایگاه های موشکی و واحدهای سپاه پاسداران از جمله اهداف این حملات هستند.
یکی از مهم ترین اهداف آمریکا، صنعت نفت ایران خواهد بود که شاید آمریکایی ها به دنبال نابودی کامل آن باشد یا اینکه متناسب به برنامه های خود برای بعد از حمله، میزان و حجم حملات خود را برنامه ریزی کنند.
عمده ترین راهی که تهران می تواند از آن برخوردار باشد این است که حملات کماندویی انفجاری به تأسیسات ایالات متحده در خاورمیانه بدون هیچ محدودیتی راه اندازی کند و البته تنگه هرمز را نیز مسدود کند که دو سوم صادرات نفت خاورمیانه از آنجا عبور می کند.
چین وعده داده است، خرید نفت ایران را به رغم هشدار و تحریم ایالات متحده ادامه دهد. این امر می تواند ایالات متحده و چین را در یک مسیر برخورد قرار دهد.
به نظر می رسد، مداخله مستقیم غرب در یک عملیات عمده زمینی بعید است؛ اما هدف از جنگ ایالات متحده و اسرائیل این است که زیرساخت ها، ارتباطات و حمل و نقل (از جمله نفت) ایران را از بین ببرد و این کشور مهمی را که 80 میلیون جمعیت دارد، از بین ببرد و آن را به دوران پیش از انقلاب بازگرداند. این برنامه برای عراق که صنعتی ترین کشور جهان عرب بود نیز اتفاق افتاد و امروز عراق هنوز یک کشور ویرانه است!
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر