شکایت وزارت ورزش و جوانان از یک واسطه فوتبالی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۱۷۲۶۴ سایت خوان

ایرنا : «مرتضی فلاح» مدیر کل حقوقی وزارت ورزش و جوانان، گفت: از رفتارهای خلاف قانون یکی از واسطه های فوتبال شکایت و برای انجام تحقیقات از سوی دادسرا به پلیس فتا ارجاع داده شده است.

 فلاح روز یکشنبه اظهار داشت: شکایت کیفری وزارت ورزش و جوانان علیه رفتارهای خلاف قانون متهم «ر- ق» در دادسرای عمومی و انقلاب ثبت و برای انجام تحقیقات قضایی به مبادی و مراجع ذی ربط از جمله پلیس فضای تبادل اطلاعات (فتا) ارجاع شد.

مدیر کل حقوقی وزارت ورزش و جوانان، ادامه داد: بطور جد پیگیر این شکایت و نتیجه آن خواهیم بود و اجازه نمی دهیم فضای ورزش کشور آلوده به رفتارهای زشت و بی اخلاقی هایی از این دست شود.

شنیده می شود این پرونده مربوط به واسطه بازیکن خارجی و مطرح یکی از تیم های پرطرفدار پایتخت نشین است که طی روزهای اخیر اخبار متعددی در راستای تمدید قرارداد وی با ارقامی بسیار سنگین و غیرقابل توصیف، منتشر شده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن