در بیانیه وزارت امور خارجه قطر ضمن محکومیت شدید این مصوبه ، از این قانون به عنوان مانع بزرگی برای برقراری صلح در فلسطین و تشکیل دو دولت نام برده شده است .

بیانیه می افزاید : این اقدام یک حرکت رو به عقب در راه همزیستی ، صلح عادلانه و یک تبعیض آشکار علیه اعراب و صاحبان اصلی سرزمین فلسطین و در زمانی است که تمدن انسانی شاهد تحکیم ارزش هایی مانند تحمل ، تعامل سازنده بین تمدن ها ، فرهنگ و زبان های مختلف است .

وزارت خارجه قطر می افزاید : این قانون شهرک سازی و یهودی سازی قدس را به اصل قانونی تبدیل می کند و این امر نقض آشکار قوانین بین الملل و قطعنامه های سازمان ملل از جمله توافقنامه چهارم ژنو مصوب سال ۱۹۴۹ و قطعنامه ۲۳۳۴ مصوب سال ۲۰۱۶ سازمان ملل متحد است که در آن شورای امنیت به طور واضح شهرک سازی های اسراییل را محکوم و خواستار پایان دادن به اقدامات این رژیم علیه غیر نظامیان فلسطینی شده است .

دولت قطر ضمن در خواست از جامعه جهانی برای وادار کردن اسراییل به عقب نشینی از این قانون و پایان دادن به نقض مکرر قوانین بین المللی ، از طرف هایی که بر اسراییل تاثیر دارند خواست تا از این رژیم بخواهند به قوانین و ارزش های انسانی پایبند باشد.

پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست ) بامداد امروز پنجشنبه لایحه تبعیض‌آمیز &#۳۹;کشور یهود&#۳۹; را به طور نهایی تصویب و به قانون تبدیل کرد.

۶۲ نفر از نمایندگان کنست به این قانون رای موافق، ۵۵ نفر رای مخالف و ۲ نفر هم رای ممتنع دادند.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصویب این قانون را نقطه تحولی مهم در تاریخ رژیم صهیونیستی توصیف کرد.

این قانون تبعیض‌آمیز که به نام «کشور یهود» نیز شهرت دارد، سرتاسر سرزمین فلسطین را کشوری فقط برای صهیونیست‌ها دانسته و فلسطینیان را از تمام حقوق شهروندی و انسانی خود محروم می‌کند.

به موجب این قانون، زبان عبری زبان رسمی خواهد بود و دیگر عربی زبان رسمی نیست.

قانون مذکور توسعه شهرک‌سازی در اراضی اشغالی فلسطین را یک ارزش ملی دانسته و بر ارتقای این شهرک‌ها تاکید می‌کند.

این اقدام رژیم صهیونیستی با محکومت کشورهای مختلف ، گروههای فلسطینی ، اتحادیه عرب و اتحادیه اروپا مواجه شده است .

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.