ترافیک نیمه سنگین در محور هراز

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۰۹۸۵۸ سایت خوان

مهر : رییس پلیس راه شرق استان تهران از ترافیک سنگین در محور هراز و تردد پرحجم خودروها در محور فیروزکوه خبر داد.

سرهنگ سیاوش محبی به تشریح وضعیت ترافیک محورهای مواصلاتی شرق استان تهران پرداخت و با اشاره به ترافیک نیمه سنگین در محور هراز به دلیل بازگشت مسافرت های آخر هفته اظهار کرد: از عصر امروز، شاهد بار ترافیکی در این محور به سمت آمل هستیم.

وی افزود: در این محور و در محدوده های جاجرود، رودهن، بومهن و مشاء شاهد ترافیک نیمه سنگین هستیم، اما گره ترافیکی وجود ندارد.

محبی افزود: ترافیک در محور فیروزکوه پر حجم است و در محور امام رضا(ع) نیز ترافیک به صورت عادی در جریان است.

رییس پلیس راه شرق استان تهران ادامه داد: در محدوده تهران به پاکدشت، در هر دو مسیر رفت و برگشت نیز شاهد ترافیک پر حجم هستیم اما حرکت خودروها در این محور روان است.

وی با بیان این که تلاقی سفرهای تابستانی با سفرهای پایان هفته رانندگان باید زمان سفر را مدیریت کنند، اظهار داشت: حجم ترافیک و افزایش تردد وسایل نقلیه در محورهای مختلف صبر و حوصله بیشتر رانندگان را طلب می کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن