محمد مهدی گویا در باره انتشار خبری مبنی بر ظهور ابولا در عراق و نگرانی مردم، اظهار داشت: وجود بیماری ابولا در عراق، به هیچ عنوان مورد تایید نیست چون با کشور عراق، ارتباط بهداشتی تنگاتنگ و نزدیکی داریم و اطلاعات بیماری های واگیر را به صورت تلفنی به یکدیگر انتقال می دهیم. 

وی گفت: احتمال وجود سایر تب های خونریزی دهنده ویروسی مانند تب کریمه کنگو، در سایر کشورها مانند عراق وجود دارد که وضعیت آن با ابولا، کاملا متفاوت است.

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت و مسئول اجرای مقررات بین المللی بهداشتی در کشور یادآور شد: بر اساس اعلام عراق و سازمان جهانی بهداشت، تا کنون هیچ بیماری غیرمعمولی از عراق به ایران منتقل نشده و اگر چنین موردی وجود داشته باشد حتما به ایران اعلام خواهد شد تا آمادگی انجام اقدامات لازم بهداشتی و پیشگیرانه در داخل کشور و کمک به کشور عراق را داشته باشیم.

یک بیماری ویروسی است که نشانه‌های این بیماری معمولاً دو روز تا سه هفته بعد از تماس با ویروس و به صورت تب، گلودرد، دردهای ماهیچه‌ای و سردرد ظاهر می‌شوند. معمولاً حالت تهوع، استفراغ و اسهال و همچنین کاهش عملکرد کبد و کلیه ها به دنبال این موارد می‌آیند. در این زمان، مبتلایان دچار خونریزی می‌شوند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.