جعفرزاده: روحانی بدون استخاره همه مدیران اقتصادی را تغییر دهد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۰۵۴۵۳ سایت خوان

فرهیختگان : جعفرزاده ایمن‌آبادی گفت: اتاق جنگ دولت خوب تصمیم نگرفت و مسئولان مربوطه غافلگیر شده‌اند و تدبیری نیندیشیده‌اند و فقط در لاک خود حالت دفاعی گرفتند.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نایب‌رئیس فراکسیون مستقلین ولایی، در رابطه با تغییرات در ترکیب کابینه گفت: دولت احتیاج به تغییرات دارد. روند موفقیت‌های وزیر جوان کابینه به ما نشان می‌دهد که انتخاب وزیر جوان یک حُسن دارد و ‌ای کاش برای برخی دیگر از وزارتخانه‌ها نیز وزرایی با این خصوصیت انتخاب می‌شدند.

 

وی افزود: در این زمینه، اولویت‌ با وزارتخانه‌های اقتصادی است، چراکه در شرایطی که بحران اقتصادی حاکم است، باید مسائل اقتصادی در اولویت قرار گیرند.

 

نماینده رشت تصریح کرد: رئیس‌جمهور باید خانه‌تکانی کرده و همه نیروهایی را که در حوزه پولی و اقتصادی نقش دارند، تغییر دهد.

 

جعفرزاده با تاکید بر اینکه عنصر زمان برای این تغییرات در کابینه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، یادآور شد: دولت برای خانه‌تکانی و تغییر کابینه و چابک کردن خود و جوان‌گرایی نیاز به استخاره ندارد.»

 

این نماینده حامی دولت در توضیح خاستگاه مشکلات اقتصادی پدیدآمده برای کشور نیز گفت: قطعا ریشه اصلی این وضعیت در بیرون از کشور و مواردی نظیر اقدامات رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا است، ولی تصور بنده آن است که در این سو اتاق جنگ دولت خوب تصمیم نگرفت. به بیان دقیق‌تر، مسئولان مربوطه غافلگیر شده‌اند و تدبیری نیندیشیده‌اند و فقط در لاک خود حالت دفاعی گرفتند، بنابراین اقتصاد کشور تحت مدیریت آنها ضربه‌پذیر شده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن