پکن: کره‌شمالی هیچ پیامی برای چین ندارد!

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۰۰۰۴۹ سایت خوان

ايسنا : دولت چین اعلام کرد، نشست تاریخی آمریکا و کره شمالی بدین معنا نیست که چین نیز می‌تواند اجلاس مشابهی با تایوان برگزار کند.

رویترز گزارش داد، ما شیائوگوآنگ، سخنگوی امور تایوان در چین با رد پیشنهاد برگزاری اجلاس مشابهی میان چین و تایوان همانند اجلاس کیم جونگ اون و دونالد ترامپ گفت: مساله تایوان کاملا یک مساله داخلی در چین است و ماهیت آن به طور کامل با روابط کره شمالی و آمریکا متفاوت است.

سنگاپور محل برگزاری اجلاس تاریخی میان رهبران امریکا و کره شمالی بود، در سال ۲۰۱۵ نیز محل برگزاری مذاکرات مهم میان شی جینپینگ رییس جمهور چین با ما یینگ –جئو رییس جمهور وقت تایوان در سال ۲۰۱۵ بود.

از آن زمان تا کنون روابط چین و تایوان وخیم تر شده است.

وی ادامه داد: تایوان و سرزمین اصلی هر دو به چین بزرگ تعلق دارند و روابط پکن با تایوان روابط دولت با دولت دیگر نیست.

چین مدعی است تایوان بخشی از خاک این کشور است و اگر لازم باشد با استفاده از زور آن را تحت کنترل خود قرار می‌دهد.

تسای اینگ – ون، رئیس‌جمهور تایوان از زمان روی کارآمدنش در سال ۲۰۱۶  میلادی درخواست پکن برای آنکه تایوان را به عنوان بخشی از چین به رسمیت بشناسد، رد کرده است.

این اقدام سبب شده تا پکن ارتباطات خود را قطع کرده، مانورهای نظامی‌اش را افزایش دهد و تلاش کند تا انزوای دیپلماتیک تایوان را افزایش دهد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن