رییس جمهور چین: قصد داریم با کمک روسیه برجام را حفظ کنیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۹۸۶۸۷ سایت خوان

ایرنا : 'شی جین پینگ' رییس جمهوری خلق چین از نقض توافق هسته ای ایران موسوم به 'برجام' از سوی دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا ابراز تاسف کرد.

رییس جمهوری چین امروز یکشنبه در نشست خبری پایان اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در شهر ۳۹;چینگ دائو۳۹; واقع در شرق چین گفت: مایه تاسف است که آمریکا می گوید از پیمان مذکور خارج شده است.

وی با اشاره به اینکه این حرکت آمریکا مایه تاسف و نگرانی است تاکید کرد چین به دنبال آن است که از این توافق حراست کند.

وی در حضور اعضای رسمی و ناظر و شرکای گفت و گوی هجدهمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای گفت: چین قصد دارد با همکاری روسیه و دیگر کشورها از برجام حفاظت به عمل آورد.

رییس جمهوری خلق چین تصریح کرد که کشورها باید نگرانی های امنیتی متقابل را در نظر گیرند و این شامل کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای نیز می شود.

او در بخش دیگری از اظهاراتش خواستار آن شد که سند مربوط به مبارزه با تروریسم و افراط گرایی و انشعاب طلبی از ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ میلادی با حمایت کامل اعضا اجرا شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن