عبدالرضا مصری با طرح این سوال که «آیا با ساختار و دستور هفتگی و روش‌های این‌چنینی در مجلس می‌توان گفت که در جنگ با آمریکا موثر هستیم؟» افزود: متاسفانه پاسخ خیر است. مجلس فقط قانون تولید می‌کند و خط تولید قانون است همانند تولید پیکان که آن را ۴۰ سال تولید کردیم و باور داشتیم که خدا پیکان را سفید خلق کرده است. مجلس به روش و شیوه جدید نیاز دارد. ما هم‌اکنون توجهی به نتایج نداریم، عمده قوانین، اصلاح قانون‌های گذشته بند مکرر یا الحاق و استفساریه است. کشور توان نفس کشیدن زیر این همه قوانین و مقررات را ندارد. هیچ مسئول اجرایی نمی‌تواند به همه قوانین تسلط پیدا کند.

او که می گفت ما گرفتار نوشتن و تصویب شده‌ایم، ادامه داد: ما نسخه‌های متناقض، متناوب، مشابه، متخاصم یکدیگر و متجاوز به قوانین دیگر را مدام تصویب می‌کنیم، پیگیر کارهای کوچک و خرد شده‌ایم و کارهای بزرگ پیگیری نمی‌شود چرا که ما وقت نداریم.

به گفته مصری، نمایندگان در صحن از مرکز پاسخگویی ۱۱۸ بیشتر تلفن پاسخ می‌دهند! مکررا با تلفن صحبت می‌کنند، جواب نامه داده یا نامه می‌نویسند. پنج دقیقه پشت تریبون صحبت کرده، همدیگر را در آغوش می‌گیریم گویا از کربلای پنج آمده‌ایم! هیات رییسه هم کار خود را می‌کند و مزاحمتی برای ما ندارد. امروز در دنیا یک جنگ اقتصادی به پا شده، اگر هوشیار نباشیم قطعا ضربه خواهیم خورد. متاسفانه پنج سال نسبت به اقتصاد مقاومتی بی‌توجه بودیم و به پنج درصد آن هم عمل نکردیم. یک روز ارز و روزی سکه توزیع می‌کنیم، در این تصمیمات عجولانه نفع مردم و ملت وجود ندارد.

نماینده مردم کرمانشاه ادامه داد: شکاف و نابرابری نتیجه همین تصمیم‌ها است. کرمانشاهی که در طول هشت سال دفاع مقدس ایستاد اما کشور برای آن گذشت نکرد. کرمانشاه از بالاترین شاخص بیکاری یعنی ۴۰ درصد در کشور برخوردار است. رییس‌جمهور وعده‌های زیادی در خصوص ایجاد منطقه آزاد دادند اما کاری عملیاتی نشد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.