دستگیری ۶۰ خرده فروش مواد مخدر در مرودشت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۹۸۴۸۳ سایت خوان

باشگاه خبرنگاران جوان : فرمانده انتظامی مرودشت از دستگیری ۶۰ نفر خرده فروش مواد مخدر در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ اسماعیل زراعتیان فرمانده انتظامی شهرستان مرودشت گفت: طرح پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و به منظور بالا بردن احساس امنیت در بین شهروندان در شهرستان مرودشت به مرحله اجرا درآمد.

وی افزود: در اجرای این طرح ماموران ۳۸۱ گرم هروئین، ۴ گرم شیشه، ۶۸۵ گرم تریاک، ۱۴۷ گرم شیره تریاک، ۲۹۲ گرم سوخته تریاک، ۲۳۶ گرم گراس و ۱۰ عدد آلات استعمال مواد مخدر را کشف و در این خصوص ۶۰ نفر خرده فروش را دستگیر کردند.

سرهنگ زراعتیان با اشاره به توقیف ۵ دستگاه موتورسیکلت و ۳ دستگاه خودرو متعلق به خرده فروشان مواد که به وسیله آن اقدام به تهیه و توزیع می‌کردند گفت: متهمان برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

شهرستان مرودشت در فاصله ۴۵ کیلومتری شیراز قرار دارد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن