قول لیونل مسی به رئیس‌جمهور آرژانتین

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۹۵۳۵۶ سایت خوان

ايسنا : کاپیتان تیم ملی فوتبال آرژانتین به رئیس جمهور کشورش قول داد که آلبی سلسته را به جایگاهی که شایسته آن است برساند.

تیم ملی فوتبال آرژانتین یکی از شانس‌های اصلی قهرمانی در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه است. تیم ملی آرژانتین که قرار است اردوی آمادگی را در شهر بارسلون اسپانیا برگزار کند، قبل از ترک آرژانتین دیداری با رئیس جمهور این کشور داشت.

مسی در حضور رئیس جمهور  کشورش گفت: باید تاکید کنم در مدتی که در آرژانتین بودیم همه از ما حمایت کردند. به شما قول می‌دهم که نهایت تلاش خود را به کار می‌گیریم تا آرژانتین را به جایگاهی که شایسته آن است برسانیم.

او ادامه داد: همچنان که آقای رئیس جمهور گفت در فوتبال گاهی اوقات برنده می‌شوید و گاهی اوقات هم تن به شکست می‌دهید اما باید تاکید کنم که ما از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد و تا آخرین لحظه خواهیم جنگید.

تیم ملی فوتبال آرژانتین با تیم‌های ایسلند، کرواسی و نیجریه هم‌گروه است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن