مسکو:خط لوله گازی خود با اوکراین را حفظ می کنیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۹۵۱۰۴ سایت خوان

مهر : رئیس جمهور روسیه پس از دیدار با نخست وزیر بلغارستان اعلام کرد که روسیه حاضر است تا خط لوله گاز خود با اوکراین را حفظ کند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه پس از دیدار با «بایکو بوریسوف» نخست وزیر بلغارستان، اظهار داشت که حجم ارسال گاز از روسیه به اروپا از طریق خط لوله ترکیه باید با در نظر گرفتن تمام مسیرهای دیگر گاز مشخص شود.

پوتین گفت: ساختار احداث خط لوله نورد استریم ۲ اکنون در حال بررسی است. این که چه مقدار گاز ارسال خواهد کرد، چه میزان از طریق اوکراین جابجا می شود و ما حاضریم تا گذرگاه اوکراین را حفظ کنیم. مسئله این است که مشتریان ما چه میزان گاز در حال حاضر و آینده، نیاز دارند.

پوتین همچنین نسبت به همکاری های روسیه و بلغارستان در زمینه انرژی و دیگر مسائل دو جانبه و منطقه ای ابراز امیدواری کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن