نوبخت: امسال کسری بودجه نداریم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۹۴۳۵۷ سایت خوان

ایلنا : سخنگوی دولت گفت: تا تاریخ ۶ خرداد یک میلیون و ۶۳۰ هزار تن گندم به ارزش ۲ هزار میلیارد تومان خریداری شد.

محمد باقر نوبخت در نشست هفتگی خود با اصحاب رسانه یاد و خاطره ناصر یمین مردوخی کردستانی که شب گذشته دارفانی را وداع گفت، گرامیداشت.

 

نوبخت اظهار داشت: همه واردات کشور از طریق ثبت سفارش انجام می‌شود و بانک مرکزی هم باتوجه به این ثبت ارز تخصیص می‌دهد.

 

وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌های دریافتی تا تاریخ ۶ خرداد ۱۹ میلیارد و ۷۲۴ میلیون دار برای ۱۸۲ هزار و ۲۱۶ قلم کالا ثبت سفارش شده است.

 

سخنگوی دولت گفت: از ۲۲ فروردین به بعد ۸ میلیارد و ۲۵۴ میلیون دلار برای ۷هزار و ۹۰۰ قلم ثبت سفارش شده است.

 

وی در خصوص خرید گندم اظهار داشت: تا تاریخ ۶ خرداد یک میلیون و ۶۳۰ هزار تن گندم به ارزش ۲ هزار میلیارد تومان خریداری شد.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه بیان کرد: پیش بینی بودجه بر عهده سازمان برنامه بودجه است که ما پیش‌بینی منابع برای پیش بینی مصارف می‌کنیم که سال گذشته (۹۶) این رقم  سیصد و ۲۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده بود که این رقم در مجلس به سیصد و ۴۶ هزار میلیارد تومان افزایش یافت.

 

وی افزود: تامین این رقم برای خزانه محقق نبود و ما برای اینکه با کسری بودجه مواجه نشیم باید از خزانه قرض می‌کردیم .  

 

وی ادامه داد: برای امسال هم متصور بودیم سیصد و ۴۷ میلیارد تومان بدون در نظر گرفتن منابع صندوق داشته باشیم و تلاشمان این بود که این رقم تصویب شود که این رقم در مجلس به سیصد و ۸۰ میلیارد تومان رسید.

 

نوبخت تاکید کرد: صندوق بین المللی پول پیش بینی کرده تا سال ۱۴۰۱ به تولید ناخالص ملی اضافه می‌شود و  ۸ میلیاردتومان کسری بودجه داشته باشد.

 

وی تاکید کرد : امسال کسری بودجه نخواهیم داشت.

اخبار تکمیلی متعاقبا منتشر می گردد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن