تماس تلفنی پادشاه عربستان با عباس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۹۲۰۶۳ سایت خوان

ايسنا : پادشاه و ولیعهد عربستان به منظور اطلاع یافتن از احوال رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با وی تماس تلفنی برقرار کردند.

الشرق الاوسط گزارش داد، سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان به منظور اطلاع از وضعیت جسمانی محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با وی تماس تلفنی برقرار کرد.

پادشاه عربستان در جریان این تماس برای محمود عباس آرزوی سلامتی کرد.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین طی این تماس تلفنی از سلمان بن عبدالعزیز به خاطر دعاهای صادقانه وی تشکر و قدردانی و برای او آرزوی سلامتی کرد.

در همین راستا، شاهزاده محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان نیز برای اطمینان از سلامت محمود عباس با وی تماس تلفنی برقرار کرده و برای وی آرزوی بهبودی کرد.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که ۸۲ سال سن دارد، به منظور معاینه بعد از جراحی در گوش میانی وی و نیز به دلیل التهاب ریه در بیمارستانی در رام‌الله بستری شده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن