ماه عسل تکراری شده است؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۹۰۰۳۶ سایت خوان

خبر آنلاین : مهمان برنامه جمعه شب «ماه عسل»، سال گذشته در برنامه «هزار داستان» حضور پیدا کرده بود.

برنامه «ماه عسل» در اولین شب از برنامه‎های رسمی امسال خود (جمعه ۲۸ اردیبهشت) به سراغ مادر فداکار سنگ شکنی رفت که سال گذشته در برنامه «هزارداستان»، ویژه برنامه افطار شبکه نسیم شرکت کرده بود.

اگرچه که این مهمان به همراه دو مادر دیگر در برنامه شرکت کرد ولی به نوعی تکرار سوژه بود، برنامه «هزارداستان» که سری سوم آن در ماه رمضان ٩٧ هر شب ساعت ٢١ از شبکه نسیم پخش می شود، سال گذشته در یکی از برنامه‌های خود از مادر سنگ شکن رامهرمزی دعوت کرد تا در گفت‌وگو با شقایق دهقان از رنج های بزرگ کردن بچه‌هایش از راه سنگ شکنی بگوید.

چند وقت اخیر رقابت بر سر دعوت از مهمانانی با داستان‌های خاص در بین برنامه‌های تلویزیونی بالا گرفته است و به‌تازگی رضا رشیدپور هم به صورت غیرمستقیم بابت جلوگیری از حضور مهمانانی در برنامه «حالا خورشید» از تهیه کنندگان برنامه «ماه عسل» گلایه کرده بود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن