لطفی که سوگولی برانکو تا ابد فراموشش نمی کند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۸۱۳۷۱ سایت خوان

خبر آنلاین : محسن ربیع خواه می گوید کار پرسپولیس در قبال خود را تا ابد از یاد نمی برد.

محسن ربیع خواه باید تا ماه ها دوره درمانی اش را سپری کند اما اتفاقی در زندگی او رخ داده که برایش خیلی عزیز است. او دو سال پر از سختی را در پرسپولیس طی کرد. سبک بازی ربیع خواه اصلا هیجان انگیز نیست. یک هافبک دفاعی بدون انعطاف . ولی برانکو از قدیم عاشق این جنس بازیکنان در تیمش بوده و امثال محمد علوی یا ربیع خواه را زیاد در تیم هایش داشته است. بازیکنانی که او بهترین استفاده را از کارایی شان دارد اما هوادار به سختی با آنها ارتباط می گیرد.

به طوری که طعنه های جماعت روی سکوها و حتی گزارشگرانی مثل عادل فردوسی پور در تلویزیون سبب شده بود این پسر لقب سوگولی و عزیز کرده برانکو را پیدا کند. او این اواخر آسیب دید و درحالی که اسمش در صف تائید قرارداد برانکو بود ، باشگاه قبل از همه با او تمدید کرد.

خودش می گوید قبل از آسیب دیدگی قرار بوده که با او تمدید کنند اما این حرکت که بعد از آن حادثه ، قبل از همه با او تمدید کردند ، رفتاری است که تا همیشه در یادش می ماند و لطفی است که تا ابد فراموشش نمی کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن