سردار غیپ‌پرور: ارتش و سپاه برای تداوم انقلاب اسلامی لازم هستند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۷۸۹۰۰ سایت خوان

باشگاه خبرنگاران جوان : رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: همه ما زیر سایه رهبر انقلاب هستیم و بزرگترین افتخار ما سربازی در خیمه ولایت است.

سردار سرتیپ پاسدار غلامحسین غیپ پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مراسم تجلیل از رزمندگان مدافع حرم که امروز شنبه ۱ اردیبهشت ماه در مجتمع ۵ آذر سازمان بسیج برگزار شد، اظهار کرد: حضور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مراسم نشان دهنده وحدت و اتصال مجموعه ارتش، سپاه و بسیج است. همه ما زیر سایه رهبر معظم انقلاب هستیم و بزرگترین افتخار ما این است در خیمه ولایت سربازی می کنیم. ارتش یک قهرمان واقعی در نظام جمهوری اسلامی و از استوانه‌های نگهدارنده انقلاب است.

رئیس سازمان بسیج تصریح کرد: مجموعه سپاه پاسداران به مولود انقلاب اسلامی است و ارتش و سپاه در طول انقلاب اسلامی اثبات کرده‌اند که هرکدام برای تداوم انقلاب اسلامی لازم هستند. ارتش و سپاه مایه امنیت و آرامش هستند و این ویژگی ورای مرزهای جمهوری اسلامی است. همه بدانند ارتش و سپاه دو بازوی محکم تحت ولایت مقام معظم رهبری هستند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن