در این نشست که مهندس بهنام اتابکی مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران، جمعی از مدیران و کارشناسان گروه پل و بزرگراه های این سازمان و همچنین مشاوران طراح پروژه نیز حضور داشتند، راهکارهای مربوط به ادامه عملیات اجرای دال بتنی زیرگذر کوی نصر با لحاظ حفظ پل فلزی موجود تشریح و موارد مختلفی از قبیل دسترسی‌های عابر پیاده، جانمایی ایستگاه های خطوط اتوبوس تندرو(بی آر تی)، نحوه مواجهه با معارضات تاسیساتی و سایر محدودیت های اجرایی ناشی از نگهداشت پل فلزی گیشا، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر پیروز حناچی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در بخشی از این نشست، جمع بندی راهکارهای اجرایی در زمینه نگهداشت پل فلزی گیشا در زمان ساخت زیرگذر را، به معنای حصول اطمینان از عدم تداخل اقدامات عمرانی با ایده حفظ پل گیشا دانست و یادآور شد: امکان فنی حفظ پل در زمان ساخت زیرگذر، نقطه آغاز طراحی های آتی است ؛ مطالعاتی که باید ضمن همه جانبه نگری، به تقویت رویکرد پیاده محوری و بهبود منظر شهری بیانجامد.

 گفتنی است در وضع موجود تقاطع بزرگراه شهید چمران با بزرگراه جلال آل‌احمد، ۳ خط عبوری در هر باند بزرگراه جلال آل‌احمد در محل تقاطع با بزرگراه شهید چمران به ۲ خط کاهش پیدا می‌کند. با بهره‌برداری از پروژه احداث زیرگذر کوی نصر که عملیات اجرایی آن حدود ۳۵ درصد پیشرفت کرده است، یک مسیر زیرگذر با ۳ خط عبوری در هر یک از باندهای شمالی و جنوبی، ترافیک سنگین تقاطع بزرگراه های شهید چمران و جلال آل احمد را ساماندهی خواهد کرد. مدیریت شهری مصمم است با عملیاتی ساختن ایده حفظ پل گیشا در عین احداث زیرگذر، تردد در این تقاطع پرتقاضای ترافیکی را برای عابران پیاده و شهروندان ساکن در محلات همجوار پل گیشا تسهیل کند.

 

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.