پوتین: اوضاع دنیا نگران کننده است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۷۵۰۲۹ سایت خوان

مهر : رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که وضعیت جهان نگران کننده است اما ما به بهبود آن و ثبات اوضاع امیدواریم.

ریانووستی گزارش داد، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه اظهار داشت که اوضاع جهان به هم ریخته است. اما امید دارم که در نهایت نظم بین‌الملل ثبات یافته و دیپلماسی و عقلانیت بر جهان حاکم ‌شود.

پوتین گفت: روسیه همچنان به طور مداوم از تقویت امنیت جهانی و منطقه ای حمایت خواهد کرد و همچنان به شدت و کامل به تعهدات بین المللی خود پایبند خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه وضعیت دنیا، نگرانی کننده است و وضعیت جهان روز به روز به سمت هرج و مرج پیش می رود افزود: با این وجود، ما هنوز امیدواریم که حس مشترک در نهایت غلبه پیدا کند و روابط بین الملل به یک دوره سازنده وارد شود، و سیستم جهانی کاملا پایدار و قابل پیش بینی شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن