افشاگری علیه رئیس جمهور افغانستان در برنامه تلویزیونی
«احمد شاه رمضان» عضو پارلمان افغانستان در برنامه تلویزیونی «خط کابل» اظهارداشت: هر زمانی که نظامیان افغان دشمنان این سرزمین به ویژه داعش را در شمال این کشور تا مرز نابودی پیش میبردند، رئیس جمهور افغانستان دستور به بازگشت میداد.
وی افزود: همواره اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان در این دستورها تاکید میکرد که به کابل بازگردید و پس از طراحی برنامه امنیتی، عملیات جدیدی را آغاز کنید.
نماینده پارلمان افغانستان تصریح کرد: درست زمانی که مخالفان در حال نابودی هستند، دستور بازگشت صادر میشود.
رمضان تاکید کرد: اگر صبر ما تمام شود، جبههای تشکیل خواهیم داد و دشمنان افغانستان را نابود خواهیم کرد.
وی در تلویزیون خورشید درباره نقش عبدالله عبدالله در حکومت وحدت ملی نیز گفت رئیس اجرایی دولت افغانستان تنها یک دفتر تشریفاتی دارد و افرادی مانند اشرف غنی، استانکزی، اتمر و اکلیل حکیمی کارها را به پیش میبرند.
این نماینده پارلمان افغانستان اظهار داشت: سرنوشت افغانستان به همین چهار نفر گره خورده است و سایر مقامات اختیار و نقشی در دولت ندارند.
پیش از این نیز برخی کارشناسان و تعدادی از نمایندگان پارلمان گفته بودند که گروه تروریستی داعش در افغانستان آسیبی ندیده است بلکه تلاش میشود تا این گروه به گروههای فرعی تقسیم شود و با هویتهای مختلف تحت فرماندهی واحد در راستای یک هدف وارد میدانهای جنگ شود.
سایت «بینوا» در این زمینه نوشته بود: گاهی اوقات که مناطق تحت تسلط گروه تروریستی داعش در ولایتهای شرقی افغانستان هدف حملات هوایی قرار میگیرد؛ تلفات این گروه را نه مردم محلی منطقه دیدهاند و نه در رسانهها از آنها تصویری منتشر میشود.
برخی از کارشناسان امور سیاسی افغانستان براین باورند که در یک سکوت استراتژیک و بدون ارائه مستند یا شواهدی در رسانهها یا حتی انتشار گزارش تحقیقی، اکنون گروه تروریستی داعش به جلب و جذب نیرو مشغول است تا خود را تقویت کند.
این در حالی است که بارها مقامات دولت افغانستان و از جمله «حنیف اتمر» مشاور امنیت ملی این کشور به حمایت از داعش متهم شدهاند.
این کارشناسان معتقدند که دولت کابل با تحت فشار قراردادن رسانهها و عدم ارائه اطلاعات درست، فضای سکوتی را در افغانستان به وجود آورده است و آمار کشته شدن اعضای داعش نیز به طور مستند ارائه نمیشود.
گفته میشود که در جریان سقوط ولایت «قندوز» به دست طالبان، طرحی در حال اجرا بود که بر اساس آن، این ولایت به مرکز مستقل گروه تروریستی داعش شاخه «خوراسان» تبدیل شود و جنگجویان منتسب به این گروه تروریستی از «وزیرستان شمالی» پاکستان به ولایت قندوز منتقل شوند.
«غرزی خواخوژی» کارشناسان امور سیاسی در گفتوگو با «سپوژمی» میگوید: طالبان از زمینه سازی عمدی واگذاری قندوز به داعش استفاده کرد و با حمله به این ولایت منجر به سقوط آن شد و کنترل کامل آن را در دست گرفت.
خواخوژی افزود: تلاش برای واگذاری این ولایت به منظور سقوط آن به دست داعش هنوز هم در جریان است و تلاش آمریکا برای اجرای پروژه صدور داعش به آسیای مرکزی نیز ادامه دارد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر