با آسیب دیدگیهای ورزشی چگونه کنار بیاییم؟
به گزارش MEDICAL XPRESS ، در مواجهه با آسیبدیدگی ورزشی ابتدا باید آسیبدیدگی خود را بشناسید. ممکن است آسیبدیدگی، پیچ خوردگی رباطها یا مفاصل باشد و یا ممکن است عضلات دچار کوفتگی شده باشد. آسیبدیدگیهای ورزشی را میتوان به سه درجه از نظر شدت، تقسیم کرد. اگر درد خیلی زیادی دارید بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا بتوانید ریکاوری کامل داشته باشید و سلامت خود را باز یابید. اما در صورتی که آسیبدیدگی شدت کمتری داشته باشد می توانید برخی درمانها را خانه انجام دهید. روشهای زیر باعث کاهش تورم عضو آسیب دیده و به افزایش سرعت ریکاوری میشود:
- جلوگیری از آسیبدیدگی بیشتر
- محدود کردن فعالیت از 48 تا 72 ساعت بعد
- یخ گذاشتن بر روی عضو آسیب دیده برای 15 تا 20 دقیقه این کار را در هر 60 تا 90 دقیقه یک بار تکرار کنید.
- کمپرس کردن مکان آسیب دیده با باند و یا دیگر ابزار کمکهای اولیه
- مکان آسیب دیده را بالاتر از سطح بدن قرار دهید تا تورم کمتر شود. در مرحله بعد به آرامی بدن را حرکت دهید و ورزشهای با شدت کم انجام دهید. بدین شکل کم کم به فعالیت عادی باز می گردید.
با توجه به این که کجای بدن آسیب دیده باشد میتوانید بعد از مدتی ورزشهای هوازی مانند پیاده روی، دوچرخهسواری و یا شنا نیز انجام دهید. بهتر است با یک فیزیوتراپ در تماس باشید.
آنچه که نباید انجام دهید این است که با درد ورزش کنید. درد در بدن نشان دهنده این است که باید آسیب را جدی بگیرید و به آن توجه کنید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر