روسیه ، اظهارات فرمانده آمریکایی را رد کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۶۹۴۷۷ سایت خوان

ایرنا : سفارت روسیه در کابل با انتشار اطلاعیه ای ، اظهارات ژنرال «جان نیکلسون» فرمانده نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان در باره حمایت روسیه از طالبان را بی اساس دانسته و آن را رد کرد.

در اطلاعیه سفارت روسیه که امروز (یکشنبه) برای رسانه ها ارسال شد ، آمده است که مقامات آمریکایی ، مداوم اتهامات بی اساس را به روسیه ربط می دهد.

سفارت روسیه تصریح کرده است که این مقام آمریکایی باید در رابطه به ادعای خود شواهد معتبر ارائه و یا از اینگونه اظهارات خودداری کند.

در مقاله ای در سایت خبری «سی بی اس» آمریکا به نقل از «جان نیکلسون» فرمانده نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان ادعا شده است که روسیه از طالبان حمایت و اطلاعات مورد نیاز این گروه را تامین می کند که این کار به روند صلح افغانستان آسیب می رساند.

سفارت روسیه اظهارات مطرح شده این فرمانده آمریکایی را ،ترفندهایی برای بی اعتبار سازی سیاست خارجی روسیه دانسته است.

در بیانیه سفارت روسیه آمده است، آنانی که مسئول اصلی خرابی وضعیت افغانستان هستند، می خواهند بار ناکامی های خود را به گردن روسیه بیندازند و به روابط افغانستان و روسیه آسیب بزنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن