پاسخ سازمان لیگ به انتقاد برانکو و شفر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۶۹۰۶۳ سایت خوان

سعید فتاحی باری دیگر گفته چاره ای ندارند و نمی توانند برنامه لیگ را تغییر بدهند.

 وینفرد شفر تقریبا در مرز جنون است. او باورش نمی شود ۵ ملی پوشش را چند ساعت به بازی با نفت در اختیارش می گذارند. آن هم خسته کوفته. او باید این تیم را برای بدست آوردن جایگاه دوم جدول به میدان بفرستد. بعد همین لشگر خسته را به مصاف بزرگ آسیایی روز سیزده به در بفرستد.

حالا که برانکو هم به او پیوسته ، سازمان لیگ اقلا پاسخی داده است. استقلال تلاش زیادی کرد برای لغو بازی. طبق قوانین لیگ ، تیم هایی که بیش از ۳ ملی پوش داشته باشند ، می توانند بازی های شان را عقب بیاندازند. ولی این قانون را قرار نیست برای دو تیم قرمز و آبی در این شرایط اعمال کنند.

فتاحی می گوید چاره دیگری ندارند. این اتفاق بیفتد دیگر لیگ تمام نمی شود. حاصل این رخداد اما می تواند به قیمت آسیب دیدگی سرمایه های فوتبال ملی باشد و باید دید اگر خدای ناکرده چنین حادثه تلخی رخ دهد ، چه کسی پاسخگو می شود؟

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن