اعضای کادرفنی استقلال از پادووانی عیادت کردند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۶۶۵۷۸ سایت خوان

مهر : وینفرد شفر سرمربی استقلال و دستیاران او صبح روز چهارشنبه با حضور در بیمارستان از مدافع مصدوم برزیلی این تیم عیادت کردند.

کادرفنی استقلال تهران با حضور در بیمارستان محل درمان لئوناردو پادووانی، ابتدا برای دقایقی با این مدافع به گفت و گو پرداختند و به این بازیکن گفتند در تلاش بودند تا در اولین فرصت به ملاقات او بیایند و حالا بعد از پایان مسابقات فشرده استقلال از وی عیادت کرده و برای این بازیکن برزیلی آرزوی سلامتی و بهبود کردند.

کادرفنی استقلال در این حضور با خانواده پادوانی نیز گفت و گو کردند تا از آخرین وضعیت این بازیکن مطلع شوند. کادرفنی استقلال همچنین در پایان با پزشکان پادوانی به گفت و گو پرداختند تا از آخرین شرایط بهبودی این بازیکن مطلع شوند.

پادوانی نیز در این ملاقات از حضور شفر و دیگر اعضای کادرفنی در بیمارستان تشکر و قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد تا هر چه سریعتر بهبود پیدا کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن