چرا خل و چلی مانند حسینی، مجری سابق، نیروها را تشویق به ایجاد ناامنی می کند؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۶۶۱۱۱ سایت خوان

ايسنا : جانشین قرارگاه ثارالله(ع) سپاه پاسداران با اشاره به تشویق مردم از سوی برخی گروه‌های معاند برای ایجاد اغتشاش و ناامنی در شب چهارشنبه آخر سال گفت: این گروه‌ها دیگر نمی توانند انگیزه‌ای در میان جوانان برای ایجاد آشوب و ناامنی ایجاد کنند.

سردار اسماعیل کوثری افزود: دیگر عده‌ای خل و چل مانند حسینی مجری سابق تلویزیون که در آن سوی دنیا نشسته‌اند نمی توانند بگویند که در ایران نیروهایی دارند و این نیروها را تشویق به ایجاد ناامنی کنند؛ چراکه مردم و جوانان ما در شلوغی های دی ماه مشاهده کردند که این افراد در گوشه‌ای نشسته‌اند و تنها دستور صادر می کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: به همین دلیل این افراد نمی توانند هیچ انگیزه ای در میان جوانان برای اینجاد ناامنی و آشوب ایجاد کنند.  

جانشین قرارگاه ثارالله(ع) سپاه پاسداران با اشاره به فضای شهر در برگزاری مراسم شب چهارشنبه آخر سال گفت: شاهدیم که مردم ما در این مراسم، رعایت می‌کنند تا هم خودشان آسیب نبینند و هم موجبات نارضایتی سایرین را فراهم نکنند.

کوثری اظهار کرد: تشویق مردم از سوی این گروه ها فقط در حد حرف است و این افراد چانچه اندکی جرات داشتند و دلشان برای مردم می‌سوخت به جای این که جوانان را تحریک کنند، خودشان می‌آمدند و در صحنه حضور پیدا می‌کردند؛ لذا این افراد آنقدر جیغ بزنند تا گلوی‌شان پاره شود.

وی گفت: برقراری نظم و امنیت و انظباط در سج شهر بر عهده نیروی انتظامی است و این نیرو نیز در حال انجام مسوولیت و کار خود است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن