اطلاعیه‌ای در محکومیت توهین به آیت الله هاشمی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۶۴۳۶۶ سایت خوان

ايسنا : موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در محکومیت توهین به یکی از شخصیت‌های ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در اطلاعیه موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به نقل از مدیرعامل آن« در محکومیت توهین به یکی از شخصیت‌های ارزشمند نظام اسلامی آمده است:

بسمه تعالی

در مراسم ویژه تجلیل از همسران جانباز بصیر که به مناسبت ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) از سوی خانه نور ایرانیان بصیر در روز جمعه ۱۳۹۶/۱۲/۱۸ در یکی از سالن‌های مرکز همایش‌های بین المللی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، متاسفانه یکی از هنرمندان مدعو، خارج از برنامه تنظیمی، مبادرت به تقلید صدای یکی از شخصیت‌های بزرگ، ارزشمند و موثر انقلاب اسلامی نمودند که هم از سوی جانبازان بصیر و خانواده‌های آنها مورد نکوهش قرار گرفت و هم موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در عین حال که برگزاری برنامه ارتباطی با موزه نداشته این حرکت ناشایسته را محکوم‌ می‌نماید.»

گفتنی است در همایشی که اخیرا برگزار شد فردی به تقلید صدای آیت الله هاشمی پرداخته بود که با انتقادات زیادی همراه شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن