طه هاشمی سفیر جدید ایران در واتیکان می‌شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۶۱۹۲۵ سایت خوان

آنا : منابع آگاه در وزارت خارجه از رایزنی های گسترده و فشار بی سابقه به محمد جواد ظریف برای معرفی حجت‌الاسلام هاشمی معاون مستعفی دانشگاه آزاد اسلامی جهت تصدی سفارت کشورمان در واتیکان با حکم رئیس‌جمهور خبر می‌دهند.

 منابع آگاه در وزارت خارجه از رایزنی های گسترده و فشار بی سابقه به محمد جواد ظریف برای معرفی حجت‌الاسلام هاشمی معاون مستعفی دانشگاه آزاد اسلامی جهت تصدی سفارت کشورمان در واتیکان با حکم رئیس‌جمهور خبر می‌دهند.

۲۱ اسفند سال گذشته خبر استعفای حجت‌الاسلام سیدطه هاشمی از معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و قبول آن توسط میرزاده علیرغم میل وی منتشر شد. این استعفا در شرایط تغییر و تحولاتی کلان مدیریتی در دانشگاه توسط رسانه‌ها به عزل طه هاشمی از دانشگاه آزاد اسلامی توسط مدیریت جدید تعبیر شد.

طه هاشمی که قبل از حضور در دانشگاه آزاد در سوابق خود معاونت اسفندیار رحیم مشایی را نیز در کارنامه داشته است در اظهارنظری اعلام کرده بود که افتخار همکاری با رحیم مشایی نصیب هر کسی نمی‌شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن