مشاور ارشد اردوغان: آمریکا مردود شده است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۶۰۷۴۹ سایت خوان

ایرنا : ایلنور چویک مشاور ارشد اردوغان با انتشار مقاله ای در روزنامه ینی بیرلیک نوشت: آمریکا در آزمون صداقت و دوستی با کشور ترکیه نمره قبولی نگرفته و مردود شده است.

ایلنور چویک طی مقاله ای با عنوان ۳۹;آزمون صداقت آمریکا۳۹; در روزنامه ینی بیرلیک نوشت: چند هفته پیش با سفر رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا به ترکیه، مباحث مهمی میان وی با مقامات ارشد ترکیه مورد مذاکره قرار گرفت و حتی رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه مذاکرات در خصوص چالش های منطقه ای را به دلیل اهمیت آن به کسی واگذار نکرد و ساعاتی را با تیلرسون به گفت و گو پرداخت.

وی بیان کرد: به هر حال با برگزاری چنین مذاکراتی مهم با سطحی عالی در ترکیه، انتظار می رفت حداقل واشنگتن در رفتار منطقه ای خود تغییری دهد و سیاست نزدیک شدن به آنکارا به عنوان متحد خود در منطقه را در پیش بگیرد اما شواهد چنین چیزی را نشان نمی دهد.

چویک اضافه کرد: اگر چه پس از مذاکرات تیلرسون و اردوغان، تغییری در اظهارات دولتمردان ایالات متحده دیده شد، اما تاکنون در میدان عمل واشنگتن به ادامه سیاست های قبلی پافشاری می کند.

مشاور ارشد اردوغان تاکید کرد: آمریکا در خصوص عدم حمایت از نیروهای تروریستی حزب کارگران کردستان ترکیه(پ.ک.ک)، حزب اتحاد دموکراتیک سوریه (پ.ی.د) و یگان های مدافع خلق(ی.پ.گ) کوچکترین دستوری به نیروهای خود در منطقه نداده است.

وی نوشت: واشنگتن همچنان به سیاست ارسال سلاح به گروه های کُرد سوری ادامه می دهد و اگر چه بسیاری از مفسران و کارشناسان آمریکایی پ.ی.د و ی.پ.گ را شاخه سوری پ.ک.ک توصیف می کنند، اما ژنرال های ارتش و دولتمردان کاخ سفید حاضر به پذیرفتن این موضوع نیستند.

وی مدعی شد: آمریکا هم با حمایت از ستیزه جویان کُرد سوری در جریان عملیات عفرین و هم با اعلام قدس به عنوان پایتخت اسراییل در مقابل ترکیه ایستاد و به متحد منطقه ای خود پشت کرد و بدین ترتیب مقامات واشنگتن در آزمون بزرگ دوستی و صداقت با آنکارا نمره قبولی نگرفته و مردود می شوند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن