سیدعباس صالحی پیش از ظهر امروز در آیین رونمایی از مجموعه دوازده جلدی گفتارها و مصاحبه‌ها و مقالات امام موسی صدر با عنوان «گام به گام با امام» که در کتابخانه ملی برگزار شد، گفت: امام موسی صدر را باید به مثابه یک پدیده اجتماعی در نظر گرفت؛ پدیده‌ای که در مدت بسیار کوتاهی در فضایی غریبه به نقطه مرجع می‌رسد.

وی افزود: چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی را در حالی آغاز می‌کنیم که ٤٠ سال از عدم حضور یوسف گمگشته ایران، لبنان و جهان اسلام می‌گذرد و امروز با رونمایی از این کتاب بوی یوسف به مشام می‌رسد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: به امام موسی صدر با این نگاه می‌نگریم که چگونه فردی به لبنان می‌رود و در فرصتی بسیار کوتاه گستره وجودی کم مانندی از خود می‌سازد و در کمتر از دو دهه به شخصیتی تبدیل می‌شود که شاید در طول جهان اسلام از لحاظ برخی ویژگی‌ها کم نظیر است.

صالحی گفت: گرچه اجداد امام موسی صدر در لبنان بودند ولی ایشان در سال ١٩٥٩ میلادی (١٣٣٨) که وارد لبنان می‌شود، می‌تواند در زمان کوتاه به عنوان مرجع بسیاری از افراد بشود. اینکه چگونه توانسته است به این نقطه برسد، پرسشی قابل تامل است.

وی با تاکید براینکه امام موسی صدر را باید پدیده اجتماعی در نظر گرفت، افزود: معمولاً افراد غریبه وقتی به جایی می‌روند، زمانی را باید صرف کنند تا با آن فضا ارتباط برقرار کنند ولی اینکه ایشان چگونه در این مدت کوتاه و در فضای غریبه برای خود جاذبه و جذبه ایجاد کرد، قابل توجه است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به رونمایی از این اثر که مجموعه ۱۲ جلدی «گفتارها و مصاحبه‌ها و مقالات سیدموسی صدر» است، ادامه داد: رونمایی از این کتاب می‌تواند به این پرسش پاسخ دهد.

صالحی در پایان گفت: از همه کسانی که در گردآوری و ترجمه این کتاب که منجر به ایجاد فرصتی برای شناخت این شخصیت در میان فارسی زبان‌ها شده است، تشکر می‌کنم.

مجموعه دوازده جلدی گفتارها و مصاحبه‌ها و مقالات امام موسی صدر (گام به گام با امام) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مرکز همایش‌های کتابخانه ملی ایران رونمایی شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.