معاآل سعود مشتاق عادی سازی روابط با اسرائیل

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۵۲۷۷۳ سایت خوان

ایرنا : 'سعد الفقیه' معارض سعودی گفت: عربستان برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی لحظه شماری می کند و هماهنگی هایی در پشت پرده میان عربستان با اسرائیل و آمریکا وجود دارد.

عربی ۲۴ گزارش داد ، سعد الفقیه افزود: محمدبن سلمان ولیعهد عربستان برای عادی سازی روابط با اسرائیل بیش از دونالد ترامپ رییس جمهوری امریکا مشتاق است و آمادگی دارد میلیاردها دلار برای راضی کردن مخالفان این نقشه در فلسطین، ریاض و تل آویو بپردازد.

یه گزارش نامه نیوز وی اضافه کرد: عادی سازی علنی به سرعت درحال انجام است و مسئولان سعودی، رسانه هایی مانند العربیه و ام.بی.سی و شخصیت های صهیونیستی را برای آماده سازی جو برای عادی سازی روابط مامور کرده است و این کار قرار است با تجارت، تسهیل رفت و امد میان دو رژیم اغاز و به بازگشایی سفارت و ائتلاف سیاسی و نظامی علنی منجر شود.

الفقیه درباره واکنش ملت عربستان به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفت: ملت ابزاری برای نشان دادن مخالفت و یا خشم فوری برضد این تصمیم در اختیار ندارد ولی این تصمیم می تواند باقیمانده اعتبار دینی عربستان را از بین ببرد و عاملی برای افزایش گرایش به تغیر نظام از طریق مسالمت آمیز یا خشونت شود.

وی درباره بحران میان کشورهای عربی خلیج فارس نیز گفت: تمام نشانه ها مبنی براین است که این بحران ادامه می یابد زیرا بن سلمان و بن زاید می خواهند ثابت کنند که تصمیم آن ها درباره محاصره قطر صحیح بوده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن