جلیلی: میتوان تهدید زلزله را به فرصت تبدیل کرد
سعید جلیلی در جلسه ستاد مدیریت بحران کرمانشاه با تاکید بر اینکه در کنار سختیهای حوادث تلخی مثل زلزله، زیباییهایی وجود دارد که در شرایط عادی کمتر دیده می شود، اظهار کرد: همدلی، همکاری و صبوری مردم از نمونههای بارز این زیباییهاست. چند هفته قبل که برخی ناآرامیها در برخی مناطق کشور بروز کرد، شاید در ظاهر بستر بروز این ناآرامی ها در این مناطق نیز وجود داشت چون به خاطر مشکلات پس از زلزله مردم در سختی زندگی می کنند اما مردم این مناطق باشکوه فروان نه تنها با این ناآرامی ها همراه نشدند بلکه صبوری و همراهی بیشتری از خود نشان دادند.
وی تصریح کرد: حوادث تلخی مانند زلزله را می توان به جای تهدید به فرصت تبدیل کرد تا به مشکلات مردم توجه بیشتر وخدمات قوی تر از قبل ارائه گردد. امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز است تا اگر اختلافاتی بین مسئولان و دستگاه ها وجود دارد کنار گذاشته شود تا مشکلات مردم را بهتر و با سرعت بیشتر حل کرد. وحدت و هماهنگی بین همه دستگاه ها و مردم کرمانشاه دلگرم کننده و قابل افتخار است.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش گفت: وقتی در کمتر از ۳ ماه سپاه پاسداران ۸ هزار کانکس در این منطقه در اختیار مردم قرار داده است، این خدمات قابل افتخار است زیرا در برخی کشورهای مدعی مانند آمریکا وقتی سیل یا حوادث طبیعی مشابه بوجود می آید خودشان اعلام می کنند بعد از سه ماه هنوز آب و برق آن مناطق نیز قطع است اما در ایران با تلاش شبانهروزی، حجم خدمات رسانی به مردم پس از حوادث طبیعی قابل تقدیر است.
جلیلی اظهار داشت: کمک های مردمی قابل توجه به مناطق زلزله زده نیز نشان می دهد که جامعه ما یک جامعه دینی و انقلابی است چون مردم بی تفاوت نیستند و احساس وظیفه می کنند.
وی در ادامه با تقدیر از حجه الاسلام فاطمینسب امام جمعه سرپل ذهاب که از بعد از زلزله به خاطر همدردی با مردم حاضر به سکونت در کانکس نشده و در چادر زندگی میکند، گفت: چنین روحیه انقلابی باعث دلگرمی مردم و رمز موفقیت در کارهاست. البته با وجود همه خدمات و تلاش های مردم و مسئولین، همچنان با وضع مطلوب فاصله زیادی داریم و باید تلاش زیادی کرد تا مشکلات مردم کمتر شود. با استناد به موفقیتهایی که تا کنون به دست آمده است میتوان امیدوار بود که در ادامه نیز موفقیتهای بیشتری حاصل شود و مشکلات مردم به حداقل برسد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه خطاب به مسئولین سرپل ذهاب گفت: در چنین مواقعی دو مدل می توان به مردم کمک کرد، یک بعد کمکهای سخت افزاری است که مثالهای آن ساخت خانه و... است و بعد دیگر نرم افزاری است که هزینه خاصی نیاز ندارد و کافی است تا مسئولین فقط تصمیم به موقع و صحیح بگیرند. مثلا همین که مسئولین با رفع برخی زوائد و کاستن بوروکراسی های اداری مانع حل مشکلات مردم نشوند، کمک به حل معضلات است و مثلا دربازدید از برخی نقاط زلزله زده مردم گفتند بعد از تخریب خانه هایمان می خواهیم خودمان از از نو خانه هایمان را بسازیم اما سازمان میراث فرهنگی مانع این کار شده است که رفع این مشکلات باید با تصمیم های مسئولین در چنین جلساتی انجام شود.
جلیلی خاطرنشان کرد: همه ما میدانیم که ساختار اداری کشور نقایص عمده دارد که با دو مولفه بهبود می یابد که اول روحیه انقلابی و دوم استفاده از ظرفیتهای مردمی است .مثلا در روستای کوییک نیروهای جهادی گفتند هر ۲۷ روز یک واحد مسکونی ۱۴۰ تا ۱۵۰ متری، آن هم با مدرنترین فناوریهای ساخت و ساز و تنها با ۵۰ تا ۵۵ میلیون تومان می سازیم. این ادعا ابتدا کمی اغراق آمیز به نظر آمد اما بعد از مشاهده منازل ساخته شده توسط آنها از نزدیک دیدم با روحیه و عمل انقلابی این ادعا را در عمل اثبات کرده اند.
وی با اشاره به ظرفیت های کشاورزی، دامداری و اقتصادی فراوان استان کرمانشاه گفت: جدای از زلزله، باید از این توانمندیها به درستی استفاده شود تا سطح رفاه مردم کرمانشاه بیشتر شود.
جلیلی در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع زحمات زیادی در این مناطق کشیده شده اما کافی نیست و با تنوع قومی و مذهبی زیاد این منطقه، وحدت و همدلی مردم و مسئولان استان کرمانشاه بسیار ارزشمند است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر