پوجدمون: بازگشتم اتفاق خوبی برای دموکراسی اسپانیا خواهد بود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۴۴۸۳۲ سایت خوان

ايسنا : سیاستمدار فراری کاتالونیا که در تبعیدی خودخواسته به سر می‌برد، گفت، بازگشت وی به بارسلونا برای دموکراسی اسپانیا یک اتفاق خوب است اما نمی‌توان درباره این که این اتفاق در چه شرایط و زمانی به وقوع خواهد پیوست، سخن گفت.

 خبرگزاری رویترز گزارش داد، کارلس پوجدمون، رهبر معزول منطقه کاتالونیا تأکید دارد که می‌تواند کنترل اوضاع و رهبری سیاسی کاتالونیا را از بلژیک عهده‌دار شود. دولت مادرید اما معتقد است که چنین اقدامی ممکن نیست.

پوجدمون در کنفرانسی مطبوعاتی در کپنهاگ اظهار کرد، بخش عمده‌ای از پارلمان کاتالونیا از ریاست وی در این منطقه حمایت می‌کند.

وی افزود: بازگشت من به بارسلونا نه‌تنها خبر خوبی برای کاتالان‌هایی است که از ما حمایت می‌کنند بلکه رخدادی خوب برای مردم اسپانیا و دموکراسی اسپانیا به شمار می‌رود.

با این حال او در واکنش به این پرسش که چه زمانی قصد بازگشت به کاتالونیا را دارد، پاسخ دقیقی ارائه نداد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن