ایندیپندنت گزارش داد، بر اساس نتایج به دست آمده از نظرسنجی انجام شده توسط شرکت ادلمن انگلیس، بیشتر مردم بر این باورند که شرکت‌های شبکه‌های اجتماعی به اندازه کافی با فعالیت‌های غیرقانونی، گسترش مطالب حاوی افراط گرایی و خشونت برخورد نمی‌کنند. بیشتر مردم فکر می‌کنند که شبکه‌های اجتماعی مانند "فیس‌بوک" و "توئیتر" به اندازه کافی این مسائل را کنترل نمی‌کنند.

در همین راستا ۶۳ درصد از مردم بر این باورند که شبکه‌های اجتماعی شفافیت کافی ندارند. همچنین ۵۷ درصد از مردم معتقدند که شبکه‌های اجتماعی از امتیاز تنهایی کاربران استفاده کرده و ۶۲ درصد فکر می‌کنند که آنها اطلاعات مردم را بدون اطلاع صاحبانشان می‌فروشند.

از هر ۱۰ تن، ۷ تن بر این باورند که شبکه‌های اجتماعی رفتارهای ضد قومیتی و غیرقانونی را متوقف نمی‌کنند و از انتشار مطالب حاوی خشونت و افراط گرایی جلوگیری نمی‌کنند.

همچنین نزدیک به یک سوم از شرکت کنندگان در این نظرسنجی اعلام کردند که فکر نمی‌کنند شبکه‌های اجتماعی نقشی خوبی در جامعه داشته باشند.

در حال حاضر شبکه‌های اجتماعی آنلاین مانند توئیتر و فیس‌بوک با انتقاد شدیدی از سوی نمایندگان پارلمان انگلیس به دلیل برخورد ناکافی‌شان با مطالب دارای محتوای افراط گرایی و خشونت مواجه هستند.

دولت انگلیس هشدار داده که اگر آنها کنترل‌های خود را در این زمینه افزایش ندهند با مجازاتی روبرو می‌شوند.

اد ویلیامز، رئیس اجرایی شرکت ادلمن اعلام کرد: مردم خواهان اقدام در ارتباط با حفاظت آنلاین هستند. آنها می‌خواهند با کنترل بهتر شبکه‌های اجتماعی نگرانی‌هایشان برطرف شود.

با این حال براساس نظرسنجی انجام شده اعتماد به رهبران احزاب از جمله ترزا می و جرمی کوربین در طول ۱۲ ماه گذشته افزایش یافته است.

میزان اعتماد افکار عمومی به ترزا می نخست وزیر انگلیس ۴ درصد و جرمی کوربین رهبر حزب کارگر ۱۳ درصد افزایش یافته است.

همچنین براساس تحقیقات انجام شده ۳۹ درصد از افکار عمومی از بریگزیت حمایت کرده، در مقابل ۴۳ درصد مخالف بوده و ۱۲ درصد اعلام کردند اهمیتی به این مساله نمی‌دهند.

در این نظرسنجی بیش از ۳۳ هزار تن در یک مصاحبه آنلاین ۳۰ دقیقه‌ای از ۲۸ اکتبر تا ۲۰ نوامبر ۲۰۱۸ شرکت کردند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.