پایان بی‌نتیجه مذاکرات دولت و اپوزیسیون ونزوئلا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۴۰۳۶۳ سایت خوان

ايسنا : مذاکرات میان رهبران اپوزیسیون و دولت چپ‌گرای ونزوئلا در جمهوری دومینیکن بدون دستیابی به توافقی برای خاتمه دادن به بخران اقتصادی و سیاسی کاراکاس پایان یافت.

رویترز گزارش داد، طرف‌های مذاکره کننده با اعلام اینکه نیاز به زمان بیشتری جهت بررسی جوانب مختلف برای دستیابی به توافق صلح دارند، اعلام کردند که دور بعدی مذاکرات ۱۸ ژانویه سال جاری میلادی(۲۸ دی) در کشور میزبان یعنی جمهوری دومینیکن برگزار خواهد شد.

بی نتیجه بودن دور نخست مذاکرات بین مخالفان دولت ونزوئلا و نمایندگانی از دولت کاراکاس باعث طولانی‌تر شدن بن‌بست موجود در این کشور شده است؛ بن‌بستی که باعث شده تا تظاهرات گسترده علیه دولت نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا رخ دهد.

همچنین، دانیلو مدینا، رئیس جمهوری دومینیکن که این مذاکرات را رهبری می‌کرد، خوشبینی خود را بابت پیشرفت در این روند در همین دور نخست ابراز داشت و گفت: اگرچه دو طرف به توافقی دست پیدا نکردند اما ما همچنان مسائلی را باید مد نظر قرار دهیم و بررسی کنیم و من امیدوارم که بتوانیم در نهایت به نتیجه دلخواه برسیم.

نمایندگانی از بولیوی، شیلی، مکزیکو و نیکاراگوئه نیز در این مذاکرات حضور داشتند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن