تیم فوتبال پانیونیوس یونان مشتری هافبک فولاد خوزستان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۳۶۳۴۸ سایت خوان

مهر : باشگاه پانیونیوس یونان خواهان به خدمت گرفتن احمد عبدالله زاده هافبک ملی پوش تیم فولاد خوزستان شده است.

سیدسیروس پورموسوی سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در نشست خبری بعد از بازی تیمش با سیاه جامگان اعلام کرد که احمد عبدالله زاده بازیکن فولاد از لیگ یونان پیشنهاد دارد و برای همین درخواست جدایی از فولاد را داده است.

این تیم، پانیونیوس است که پیش از این بازیکنان ملی پوش دیگری از ایران همچون کریم انصاریفرد، مسعود شجاعی و احسان حاج صفی را در اختیار داشته است.

به نظر می رسد سود مالی انتقال ملی پوشان ایرانی از پانیونیوس به دیگر تیم های یونانی، این باشگاه را بر آن داشته است که روی بازیکنان جوان و ملی پوش دیگر ایران سرمایه گذاری کند.

علیرضا اژدری زاده مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان با تایید پیشنهاد پانیونیوس به عبدالله زاده گفت: فردا شنبه درباره این پیشنهاد تصمیم گیری می‌کنیم و جزئیات این پیشنهاد بررسی خواهد شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن