گوجه ۳۵۰۰ تومانی گران نیست

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۳۲۰۵۲ سایت خوان

مهر : عضواتحادیه بارفروشان با بیان اینکه قیمت هرکیلوگرم گوجه فرنگی ممتاز در میدان مرکزی میوه و تره بار ۲۵۰۰تومان است،گفت: این محصول با ۳۵ درصد سود در مغازه‌ها ۳۵۰۰تومان به فروش می رسد و گران نیست.

علیرضا متبحری با بیان اینکه قیمت هرکیلوگرم گوجه فرنگی بسیار با کیفیت و ممتاز در میدان مرکزی میوه و تره بار ۲۵۰۰ تومان است، اظهارداشت: این محصول با ۳۵ درصد سود در مغازه ها حدود ۳۴۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان به فروش می رسد و این قیمت گران نیست.

وی با اشاره به اینکه البته گوجه های با کیفیت پایین تر نیز در میدان مرکزی میوه و تره بار وجود دارد، افزود: به طور کلی قیمت گوجه در میدان از ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومان متفاوت است.

عضو هیات مدیره اتحادیه بارفروشان ادامه داد: البته موضوع دیگری هم که وجود دارد این است که برخی مغازه ها یک تن گوجه فرنگی خریداری می کنند و آن را با سود کمتری به مشتریان خود عرضه می کنند برخی دیگر یک سبد گوجه می خرند و آن را با سود بالاتری می فروشند.

متبحری افزود: به طور کلی در این فصل از سال با توجه به اینکه هوا سرد شده، تولید و عرضه گوجه کاهش یافته و به همین دلیل، قیمت آن مقداری بالاتر است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن