پیروانی: از خوردبین رخصت گرفتم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۳۰۶۲۵ سایت خوان

تسنیم : مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای حضور در پرسپولیس قبل از هر اقدامی از محمود خوردبین رخصت گرفتم.

افشین پیروانی در گفت‌وگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: قبل از هر چیز باید از حضور ارزشمند محمود خان خوردبین در پرسپولیس صحبت کنم که  جایگاه خاص خودشان را داشته‌اند و برای حضور در این مسئولیت قبل از هر چیز تلفنی از ایشان رخصت گرفتم. اینجا که صحبت از آقای خوردبین شد باید از پیشکسوتان بزرگ باشگاه پرسپولیس هم یادی کنم و این نکته را متذکر شوم که پرسپولیس خانه همه آنهاست و درهای تمرین همواره به روی این بزرگان باز است و موجب افتخار ما هست که پذیرای آنان باشیم، امروز هم اسماعیل حلالی به تمرین آمده بود و امیدوارم  حضور پیشکسوتان تداوم داشته باشد.

وی ادامه داد: احترام بزرگانی چون آقای خوردبین را همیشه بر خودمان واجب می‌دانیم. در مورد آقای برانکو ایوانکوویچ هم که نیازی به گفتن نیست. افتخار شاگردی وی را داشتم و پرسپولیس با هدایت ایشان بهترین بازی‌ها را انجام می‌دهد و الهام بخش تیم‌ها و مربیان دیگر شده است.

پیروانی تصریح کرد: در مورد مسئولیتی که بر عهده من گذاشته شده است نیز باید بگویم، تمام تلاشم را می‌کنم تا بهترین شرایط برای تیم و کادر فنی فراهم شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن