ایجاد اردوگاه موقت در مناطق زلزله زده کرمان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۲۱۵۳۸ سایت خوان

ايسنا : مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمان گفت: بیشترین تلفات برای احشام و بیشترین تخریب مربوط به خانه‌های قدیمی است.

 فلاح مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمان بااشاره به زلزله‌ای ۶.۱ ریشتری امروز گفت: بعد از این زلزله نیز تاکنون بیش از ۴۳ پس‌لرزه رخ داد که بیشترین آن ۵.۵ ریشتر و کمترین آن ۲.۳ ریشتر بود.

وی ادامه داد: از ابتدای زلزله براساس دستور استاندار کرمان تمام تیم‌های جمعیت هلال احمر و دستگاه‌های مرتبط اعم از نیروی انتظامی، بنیاد مسکن، سپاه، اورژانس در منطقه حضور داشتند. همچنین ستاد بحران تشکیل شد که از مصوبات آن اعلام آماده‌باش هلال احمر و ایجاد اردوگاه موقت در منطقه بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمان از مردم خواست با نیروهای مستقر در منطقه و به ویژه هلال احمر، سپاه و نیروی انتظامی همکاری‌های لازم را داشته باشند تا خسارت کمتری ایجاد شوند.

وی در پایان گفت: خوشبختانه تلفات جانی نداشتیم. همچنین بیشترین تلفات برای احشام و بیشترین تخریب مربوط به خانه‌های قدیمی است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن