کشف سلاح های آمریکایی و اسرائیلی در انبارهای داعش

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۱۹۲۶۳ سایت خوان

مهر : ارتش سوریه اعلام کرد در جریان پاکسازی اطراف شهر دیرالزور، سلاح و تجهیزات نظامی متعلق به تروریست های داعش را کشف کرده که ساخت آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده است.

سانا گزارش داد، ارتش سوریه در جریان عملیات پاکسازی اطراف شهر دیرالزور، سلاح های آمریکایی و اسرائیلی کشف کرده که در اختیار تروریست های داعش بوده است.

 در انبار سلاح و تجهیزات نظامی بازمانده از تروریست های داعش، سلاح و تجهیزات نظامی آمریکایی اسرائیلی و آمریکایی به چشم می خورد.

بر اساس این خبر دو خودروی بمب گذاری شده نیز شناسایی و کشف شده است که هر کدام از آنها حامل یک تن مواد منفجره بوده و علاوه بر آن مقدار زیادی خمپاره، خمپاره انداز دوشی و کمربندهای انفجاری در پناهگاه های تروریست ها کشف شده است.

ارتش سوریه و نیروهای مقاومت در سوم نوامبر موفق شدند امنیت و ثبات را به شهر دیرالزور بازگردانند. در جریان عملیات های متعدد پاکسازی محله های این شهر مقدار زیادی تجهیزات نظامی متعلق به تروریست های وابسته به داعش کشف شده بود.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن