۱۵ زمین لرزه شهرستان نورآباد را لرزاند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۱۴۲۳۴ سایت خوان

۱۵ زمین لرزه در ۶ ساعت اخیر شهرستان نورآباد در استان لرستان را لرزانده است.

به گزارش  تسنیم، ۳ زمین لرزه در یک ساعت اخیر شهرستان نورآباد در استان لرستان را لرزانده تا در کمتر از ۶ ساعت اخیر ۱۵ بار این شهر تکان خورده  باشدو مردم این منطقه راهی کوچه و خیابان شده‌اند هر چند خوشبختانه تا این لحظه گزارشی از خسارت در این مناطق اعلام نشده است.

یک زمین لرزه به بزرگی ۳.۵ ریشتر ساعت ۲۰:۱۹ دقیقه، یک زمین لرزه به بزرگی ۲.۹ ریشتر در ساعت ۲۰:۰۳ دقیقه و سومی زمین لرزه متوالی نیز به بزرگی  ۲.۸ ریشتر در ساعت ۱۹:۲۸ دقیقه  شهر نورآباد را لرزاند.

 دو زمین لرزه متوالی نیز به بزرگی ۳.۸ ریشتر در ساعات ۱۹:۰۱ و ۱۹:۰۳ دقیقه در شهر نورآباد رخ داد و مرکز استان و برخی شهرهای دیگر هم آن را حس کردند.

در شهرستان نورآباد، یک زمین لرزه به بزرگی ۲.۹ ریشتر در ساعت ۱۸:۲۹ دقیقه، دو زمین لرزه به بزرگی ۲.۳ ریشتر ساعت ۱۷:۰۲ و ۱۷: ۰۲ دقیقه، دو زمین لرزه متوالی به بزرگی ۳.۳ و ۳.۲ ریشتر ساعت ۱۶:۱۲ و ۱۶:۱۹ دقیقه، دو زمین لرزه به بزرگی ۲ ریشتر در ساعت ۱۵:۵۳ و ۱۵:۵۴ دقیقه، دو زمین لرزه به بزرگی ۲.۸ و ۲.۳ ریشتر درساعت ۱۵:۰۲ و ۱۵:۱۳ دقیقه، یک زمین‌لرزه به‌بزرگی ۲.۷ ریشتر در ساعت ۱۴:۰۵ دقیقه ظهر شهر را لرزاند.

انتهای پیام/

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن