استقرار آمبولانس و اتوبوس آمبولانس در مناطق زلزله زده

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۱۳۸۳۵ سایت خوان

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از مرگ قطعی دست‌کم ۲۰۰ تن در زمین لرزه غرب کشور خبر داد و گفت:۱۴۰ دستگاه آمبولانس و سه دستگاه اتوبوس آمبولانس در منطقه مستقر هستند .

بهنام سعیدی در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین آمار جان باختگان و مصدومان زمین زلزله غرب کشور گفت: آمار قطعی از جان باختگان زلزله غرب کشور حاکی از این است که تاکنون دست‌کم ۲۰۰ تن جان خود را از دست داده‌اند.

وی درباره تعداد مصدومان نیز اظهار کرد: ۱۶۸۰ تن نیز آخرین آماری است که از تعداد مصدوم شدگان این زمین زلزله  گزارش شده است.

سعیدی همچنین اعلام کرد که عملیات جستجو و امداد و نجات با گذشت حدود ۱۲ ساعت از وقوع زمین زلزله همچنان در مناطق زلزله زده ادامه دارد.

وی مناطق قصرشیرین، ثلاث باباجانی، سرپل ذهاب، ازگله،‌جوان رود و ... را جزء مناطق دارای بیشترین آسیب دیدگی در پی زمین لرزه شب گذشته اعلام کرد.

سعیدی با بیان اینکه تعداد مصدومین و فوتی‌های زلزله زیاد است اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای هماهنگی مدیریت بحران سازمان مدیریت بحران کشور تنها سازمانی است که اخبار از تعداد فوتی‌ها، مصدومان و آخرین روند امدادرسانی در مناطق زلزله زده را اعلام خواهد کرد.

وی همچنین گفت: ۱۴۰ دستگاه آمبولانس و سه دستگاه اتوبوس آمبولانس در منطقه مستقر هستند اما از مردم می‌خواهیم که همراهی خوبی با نیروهای امدادی داشته و مسیرهای آمبولانس را باز کنند چرا که این ثانیه‌ها طلایی است.

سعیدی ادامه داد: تا این لحظه گزارشی مبنی بر کمبود امکانات نداشته ‌ایم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن