به گزارش ایرنا، پیش از این آمارهای دفتر بررسی های فنی و اقتصادی معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان خردادماه امسال حاکی از واگذاری ۱۵۶ میلیون و ۱۱ هزار و ۲۸۳ سیمکارت به شهروندان بود که ۸۳ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۱۳۴ مورد آن مورد استفاده قرار می گرفت.

بر پایه گزارش تازه دفتر بررسی های فنی و اقتصادی معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تا پایان شهریورماه ضریب نفوذ مشترکان فعال تلفن همراه کشور ۱۰۶.۴۳ درصد شد؛ در حالی که این ضریب تا پایان خردادماه ۱۰۴.۱۳ درصد بود.

تا پایان شهریورماه ۴۷ میلیون و ۳۳۲ هزار و ۵۵۵ مشترک پهن باند سیار داشتیم؛ در حالی که این آمار تا پایان خردادماه ۴۱ میلیون و ۵۷ هزار و ۷۴۶ مشترک بود.

بهره برداری از نخستین مرحله شبکه تلفن همراه کشور در مرداد ماه سال ۱۳۷۳در شهر تهران با ۲۴ سایت بی.تی.اس و با ظرفیت ۹ هزار و ۲۰۰ شماره آغاز شد.

گرچه روند واگذاری سیمکارت در آن سال ها با فراز و فرودهایی همراه بود اما پس از روی کارآمدن دولت یازدهم سرعت توسعه این بخش شتاب بیشتری به خود گرفت.

اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۳ و در مراسم روز جهانی روابط عمومی، رییس‌جمهوری از شرایط پهنای باند اینترنت در کشور ابراز نارضایتی کرد و گفت: قرار ما با وزارت ارتباطات این است که هرچه زودتر به نسل سوم و چهارم برسیم و پهنای باند نه تنها برای خانه ها و تجارتخانه‌ها‌ بلکه حتی برای موبایل‌هایی که در دست مردم است، افزایش پیدا کند.

پارسال تلاش برای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به ثمر نشست و مرحله سوم این شبکه نیز امسال وارد مرحله اجرایی شد.

مرحله نخست دولت الکترونیک و دولت همراه نیز در آخرین ماه های کاری دولت یازدهم راه اندازی شد تا مردم بتوانند با تلفن های همراه خود خدمات دستگاه های اجرایی را دریافت کرده و به مراجعه حضوری نیازی نداشته باشند.

در طرح دولت الکترونیک قرار است ۵۱ دستگاه اجرایی ۴۴۰ خدمت خود را به طور الکترونیک در اختیار مردم قرار می دهند.

توسعه زیرساخت های ارتباطی اکنون فرصتی فراهم کرده تا همه دستگاه های اجرایی بتوانند خدمات خود را بی واسطه در اختیار ۸۳ میلیون دارنده سیمکارت فعال قرار داده و طعم خدمت رسانی با کیفیت و سریع را بعد از سال ها به آنان بچشانند.

همچنین بسیاری از کسب و کارهای نوپا می توانند در این بستر خدماتی را به مردم ارائه کنند که ضمن ایجاد رفاه و آسایش در زندگی ایرانیان، میزان اشتغال را در کشور افزایش دهد.

اکنون زیرساخت های لازم فراهم است؛ فقط همت جوانانی را می طلبد که از این فرصت گرانبها برای تولید ثروت و اشتغال در کشور بهره گیرند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.