جدیدترین پیشنهاد هسته ای آلمان به کره شمالی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۱۱۷۷۸ سایت خوان

سخنگوی وزارت خارجه آلمان از پیونگ‌یانگ خواست تا پیشنهاد واشنگتن در زمینه مذاکره درباره برنامه‌ هسته‌ای را بپذیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، آلمان از کره شمالی خواست تا ضمن متوقف کردن آزمایش‌های موشکی، پیشنهاد آمریکا برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای خود را بپذیرد.

بنابر گزارش خبرگزاری «رویترز»، یکی از سخنگویان وزارت خارجه آلمان در جریان کنفرانسی خبری این موضوع را مطرح کرد.

این در حالی است که «زیگمار گابریل» وزیر خارجه آلمان امروز (چهارشنبه) با انتشار یادداشتی، از سیاست‌های کنونی آمریکا در زمان ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور ابراز ناخرسندی کرد.

کره شمالی با بیان اینکه برنامه تسلیحات اتمی‌اش پاسخی به تهدیدات آمریکا است، تأکید کرده است که این برنامه را تا زمان دستیابی به موازنه در برابر واشنگتن، ادامه می‌دهد.

آمریکا می‌گوید کره شمالی باید تسلیحات اتمی خود را به طور کامل کنار بگذارد. «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که پیشتر پیونگ‌یانگ را به «نابودی کامل» تهدید کرده و گفته بود مذاکره با کره شمالی «اتلاف وقت» است، در جریان سفر روز گذشته‌اش به کره جنوبی، گفت واشنگتن حاضر است با کره شمالی گفت‌وگو کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن