محدودیت های ترافیکی پایان هفته اعلام شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۱۱۵۶۸ سایت خوان

پلیس راهور ناجا محدودیت های ترافیکی پایان هفته در جاده های کشور را اعلام کرد.

سرهنگ نادر رحمانی سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص محدودیت های ترافیکی پایان هفته (سه شنبه ۱۶ آبان تا یکشنبه۲۱ آبان) اظهار کرد: در محورکندوان تردد انواع تریلر،کامیون وکامیونت از محور کرج - چالوس و بالعکس کماکان ممنوع است .

وی افزود:تردد انواع وسایل نقلیه ازساعت ۱۴ تا ۲۴ روز جمعه ازکرج به سمت مرزن آبادممنوع بوده و تردد انواع وسایل نقلیه ازساعت ۱۷ تا ۲۴روزجمعه ازمرزن آبادبه سمت کرج یک طرفه خواهدبود.

سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با بیان اینکه تردد تمامی  تریلرها از محور هراز ممنوع است، ادامه داد: تردد تمامی کامیون ها و کامیونت ها از ساعت۱۲ تا ۲۴روز چهارشنبه و از ساعت۸ تا ۲۴روزهای پنجشنبه وجمعه از محور هراز ممنوع است.

سرهنگ رحمانی ادامه داد:تردد انواع وسایل نقلیه ازساعت۱۳ تا ۲۴ روز جمعه از رودهن به سمت آمل ممنوع بوده و تردد انواع وسایل نقلیه ازساعت۱۵ تا ۲۴روزجمعه ازآب اسک به رودهن(محدوده مشاء )یک طرفه خواهد بود.

وی افزود: در محورفیروزکوه تردد تمامی  تریلرها ازساعت۱۲ تا ۲۴روزجمعه ازتهران به قائم شهر و بالعکس،ممنوع است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن