حمایت سروش رفیعی از دولت و ملت تحریم شده قطر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۱۰۰۳۷ سایت خوان

بازیکن ایرانی الخور به حمایت از دولت و ملت قطر پرداخت و تاکید کرد که آنها با وجود محاصره‌ای که در آن به سر می‌برند می‌توانند به پیشرفت خود ادامه دهند.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از عیون الخلیج، کشورهای عربی به رهبری عربستان و امارات چند ماهی است که با قطر قطع رابطه کرده‌اند و این کشور را از هر نظری تهدید کرده‌اند، با وجود تهدید و تحریم کشورهای عربی قطر نه تنها دچار ضعف نشد،‌ بلکه  قوی‌تر از قبل هم شده است.

سروش رفیعی، بازیکن ایرانی قطر به اوضاع این کشور واکنش نشان داد و گفت: ۱۵۰ روز از اقدامات ظالمانه بعضی از کشورها علیه قطر می‌گذرد اما آنها نتوانستند کاری انجام دهند. از زمانی که من به قطر آمده‌ام به خوبی مشاهده کرده‌ام که مردم قطر می‌توانند با وجود مشکلاتی که دارند به زندگی و شرایط جدید خود ادامه‌ دهند.

او در پایان اظهار کرد:  جهان به اتهامات کورکورانه توجهی نمی‌کند. هر کسی دلیلی برای متهم کردن قطر دارد آن را ارائه دهد. من از این جا می‌خواهم از مردم قطر به رهبری شیخ تمیم بن حمد تشکر کنم. او می‌تواند قطر را از بحرانی که در آن به سر می‌برد نجات دهد و این کشور را در مسیر پیشرفت و ترقی قرار دهد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن