به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، نتایج یک تحقیق نشان می دهد زنان برای اینکه بتوانند بابت کار مساوی به اندازه مردان دستمزد بگیرند و از فرصت های شغلی برابر برخوردار باشند باید ۲۱۷ سال دیگر صبر کنند. این آمار نشان دهنده بیشترین شکاف بین زن و مرد در طی حدود یک دهه گذشته است.

 

بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، زنان تنها نصف دستمزد پرداختی به مردان در محیط کار را دریافت می کنند و این به معنای شکاف اقتصادی 58 درصدی بین زنان و مردان در جهان است.

زاهدی، رئیس امور آموزش جنسیت و کار مجمع جهانی اقتصاد در این باره گفت: «برابری جنسیتی یک توصیه اخلاقی و اقتصادی است. برخی کشورها این مسئله را درک می کنند و آنها اکنون شاهد منافع حاصل از اقدامات فعالانه شان برای برطرف ساختن شکاف های جنسیتی هستند.»

این دومین سال متوالی است که این موسسه غیرانتفاعی سوئیسی تشدید نابرابری اقتصادی بین زنان و مردان را به ثبت می رساند. سال گذشته مجمع جهانی اقتصاد اعلام کرده بود که زنان در طی 170 سال به برابری اقتصادی با مردان دست خواهند یافت، در حالی که این رقم در سال 2015 میلادی 118 سال برآورد شده بود.

مجمع جهانی اقتصاد با استناد به آمار موسساتی نظیر سازمان بین المللی کار، برنامه توسعه ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی گفته، هیچ کشوری در جهان این شکاف درآمدی را برطرف نکرده است.

به طور کلی، در بین 144 کشور جهان، کشورهای ایسلند، نروژ، فنلاند، رواندا و سوئد بیشترین پیشرفت را در زمینه کاهش نابرابری در 4 حوزه آموزش، بهداشت و زنده ماندن، فرصت های اقتصادی و عهده دار شدن مناصب سیاسی داشته اند.

این گزارش حاکی است: «با وجود اینکه زنان دارای توانمندی های لازم از سیستم آموزشی بیرون می آیند، اما بسیاری از صنایع از استخدام، نگه داشتن و ترفیع آنها خودداری می کنند و خود را از یک ظرفیت عظیم محروم می سازند.»

این گزارش برآورد کرده که در صورت از بین رفتن این شکاف جنسیتی 250 میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی انگلیس، 1750 میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی آمریکا و 2.5 تریلیون دلار به تولید ناخالص داخلی چین افزوده خواهد شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.