بازگشایی مرز میرجاوه برای تردد زائران پاکستانی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۰۹۰۳۷ سایت خوان

با رایزنی های دیپلماتیک و برگزاری چندین جلسه میان مرزبانان دو کشور، در نهایت مشکلات تردد در نقطه صفر مرزی ایران و پاکستان برطرف شد.

به گزارش تسنیم، مسئول کمیته اطلاع رسانی ستاد مردمی اربعین سیستان و بلوچستان روز جمعه در جمع خبرنگاران گفت: با رایزنی های دیپلماتیک و برگزاری چندین جلسه میان مرزبانان دو کشور، در نهایت مشکلات تردد در نقطه صفر مرزی ایران و پاکستان حل شد.

 

سیدمجتبی طباطبایی‌زاده افزود: از صبح امروز و با نتیجه دار شدن پیگیری ها، روند خروج زائران حسینی از کشور پاکستان افزایش یافته و دیگر شاهد مشکلات و مصائب روزهای گذشته در مرز پاکستان نیستیم.

وی خاطرنشان کرد: دولت پاکستان نیز با حفظ حرمت انسانی و کرامت زائران اربعین در حال خدمت رسانی به زوار است و مقرر شده تا با تدبیر خود و در صورت امکان، ماموران گذرنامه با حضور در داخل اتوبوس های زوار، امور گمرکی آنها را انجام دهد تا دیگر زمان زیادی از آنها تلف نشود.

وی تاکید کرد: متاسفانه طی روزهای گذشته و با توجه به بروز برخی سوءتفاهم ها، عده زیادی از زائران اربعین، در داخل کشور پاکستان محبوس شده و امکان خروج به سختی فراهم میشد که در حال حاضر شاهد تردد روان و قابل قبولی هستیم.

 طباطبایی در پایان از زحمات و پیگیری های همه مسئولان استانی، شهرستانی، نظامی، ستاد مردمی اربعین و خصوصا رسانه ها قدردانی کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن