فیسبوک، گوگل و توییتر به سوالات درباره مداخله روسیه پاسخ دادند
به گزارش ایسنا، سناتور جمهوری خواه لیندزی گراهام در این باره گفت که مقررات کنونی "موثر نیست."
او درحالی اظهار نظر میکرد که وکلای سه شرکت فیسبوک، توییتر و گوگل در یک کمیته سنا در واشنگتن حاضر شدند تا درباره "تلاشهای روسیه" برای "پخش اطلاعات نادرست در جریان انتخابات" توضیح دهند.
فیسبوک روز دوشنبه گفت که حداکثر ۱۲۶ میلیون کاربر آمریکایی این شبکه در دو سال اخیر در معرض پستهای تفرقه انگیز سیاسی و اجتماعی که توسط یک شرکت مرتبط با کرملین پخش شد قرار گرفتهاند.
کالین استرچ، مشاور ارشد حقوقی فیسبوک، گفت: "ما میدانیم که بازیگران بد دست از تلاشهایشان برنخواهند داشت. باید بی وقفه بیاموزیم و بهتر شویم تا از آنها جلوتر باشیم."
به گزارش بی.بی.سی شرکتهای فناوری با وضع مقررات تازه مخالفند. آنها گفتند بر تلاش های خود برای شناسایی "باتها"ی اینترنتی و پخش "اسپم" میافزایند و سعی خواهند کرد سرمنشا و ماهیت آگهیهای سیاسی منتشر شده در این شبکهها شفاف تر باشد.
برای مثال فیسبوک گفت که انتظار دارد تا پایان سال آینده ۲۰ هزار نفر را در بخش "ایمنی و امنیت" به خدمت بگیرد که دو برابر رقم کنونی است.
اما سناتورها با سوالاتشان نمایندگان شرکتها را تحت فشار قرار دادند. سه شنبه اولین روز از یک جلسه دو روزه برای پرسش از آنها بود.
ایمی کلوباچر، سناتور دموکرات از مینه سوتا، گفت: "من از این تلاشها قدردانی میکنم، اما فکر نمی کنم کافی باشد."
سناتور کلوباچر طرحی را برای شفاف سازی بیشتر به خصوص در زمینه آگهیهای سیاسی در شبکههای اجتماعی تنظیم کرده است. این شرکتها گفتند با او همکاری خواهند کرد.
سناتورها پرسیدند که چرا نباید با این شرکتها - که خود را "سکویی" اجتماعی میدانند - مثل سایر رسانهها برخورد کرد.
آنها همچنین این سوال را مطرح کردند که آیا این شرکتها میتوانند میان آزادی بیان و حقوق شخصی از یک طرف و نگرانیهای مربوط به تروریسم و پروپاگاندای دولتی از طرف دیگر توازنی برقرار کنند.
جان کندی، سناتور جمهوری خواه از لوییزیانا گفت: "به نظر من شما نقش خیلی مفیدی دارید اما قدرت شما مرا میترساند."
روسیه مکررا اتهام تلاش برای نفوذ در انتخابات آمریکا که به پیروزی دونالد ترامپ منجر شد را رد کرده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر