۲ کشته و ۲ زخمی در حادثه آتش‌سوزی دکل ۹۵ فتح

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۰۷۱۳۰ سایت خوان

رییس روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران گفت: دلیل آتش سوزی دکل شماره ۹۵ منطقه رگ سفید فوران گاز در منطقه بوده زیرا منطقه یک منطقه گازی است .

«مهدی معینی‌فر» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تعداد کشته ‌ای حادثه آتش‌سوزی دکل شماره۹۵ در منطقه رگ سفید ۲ نفر است و ۲ نفر نیز زخمی هستند که خوشبختانه حال آنها خوب است.

وی افزود: عملیات اطفای حریق در حال انجام است اما نیروهای عملیاتی هنوز موفق به مهار آتش‌سوزی در منطقه نشده‌اند و در تلاش هستند تا آتش‌سوزی دکل را مهار کنند.

رییس روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد: دلیل آتش‌سوزی دکل شماره ۹۵ منطقه رگ سفید فوران گاز در منطقه بوده زیرا منطقه یک منطقه گازی است.

معینی‌فر خاطرنشان کرد: در خصوص زمان اتمام عملیات اطفای حریق نمی‌توان اظهار نظر کرد اما کارشناسان در حال بررسی و نیروهای عملیاتی در تلاش هستند تا این آتش سوزی هرچه سریع‌تر مهار شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن